Josef & Josef ‒ doi artiști în vizită acasă. Expoziție de grafică și pictură

Josef & Josef ‒ doi artiști în vizită acasă. Expoziție de grafică și pictură

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invita marți, 28 mai 2019, la sediul din Piața Sfatului nr. 25, la expoziția „Josef & Josef  doi artiști în vizită acasă”.

Vernisajul pentru public va avea loc la ora 18.00.

„Expoziția găzduită de muzeul nostru se desfășoară în parteneriat cu Forumul Cultural Austriac București, Forumul Democrat al Germanilor din România, cu Ambasadele Austriei și Germaniei la București și Deutsche Zeitung für Rumänien.Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov acordă o atenție deosebită creației artistice contemporane, conștient de faptul că aceasta constituie patrimoniul viitorului. Cei doi artiști merită să fie cunoscuţi și în spațiul românesc pentru că ceea ce au de spus este în avangarda artei”, spune managerul Muzeului, Ovidiu Savu.

          Reîntoarcerea acasă în calitate de ambasadori ai artei reprezintă o consolare culturală în raport cu exodul valorilor. Expozițiile artiștilor din diaspora comunică vizitatorilor atingerea unui nivel înalt de experiență și performanță artistică, spun povești de viață, reînvie amintiri.

Expoziția va putea fi vizitată între 28 mai și 28 iunie 2019, de luni până sâmbătă, între orele 9-17 la sediul din Piața Sfatului nr. 25 Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Creștere alarmantă a cazurilor de infecţii respiratorii și de gripă, în Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.