blog-logo

Fostul principe Nicolae a recunoscut că este tatăl micuţei din Braşov

Fostul principe Nicolae a recunoscut că este tatăl micuţei din Braşov

Fostul principe Nicolae al României a afirmat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan.

Nepotul regelui Mihai a refuzat să recunoască fetiţa şi a cerut un test de paternitate. Acesta a fost făcut de curând, iar rezultatul este pozitiv.

Acum, principele dezmoştenit al României spune ca își va respecta „responsabilitatea legală față de minor”, însă susține în continuare că nu a avut o relație cu mama copilului.

În urma insistenţelor mele de a face testul privind stabilirea paternităţii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relaţie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală faţă de acesta. Din raţiuni care ţin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viaţa acestuia este de natură strict privată. Din dorinţa expresă de a proteja copilul şi pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe Facebook.

Alte articole:   Percheziții la Brașov, într-un dosar de evaziune fiscală!

Nicoleta Cîrjan a facut și ea un scurt comentariu pe Facebook.

„27 mai 2019. O zi care chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât! Și a venit la mine cu lecția răbdării și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna”, a scris ea, redistribuind postarea fostului principe.

Nicolae a pierdut titlul regal în 2015 și implicit a fost exclus din succesiunea la Coroana României. Oficial nimeni nu a spus care este motivul, însă din comunicatul de presă remis de Casa Regală la acea vreme, reiese indirect, că acest fapt are legătură cu stilul de viaţă al principelui Nicolae.

Iris Anna s-a născut pe 9 februarie 2016. Înainte de a se naște, mama ei, braşoveanca Nicoleta Cîrjan, a declarat că micuța este fructul dragostei ei cu Prințul Nicolae, însă acesta a refuzat, încă de atunci, să recunoască fetiţa și susține în continuare că nu a avut o relație cu Nicoleta Cîrjan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate