blog-logo

Fostul deputat Maria Grecea, reacție după demisia primarului Cătălin Muntean

Fostul deputat Maria Grecea, reacție după demisia primarului Cătălin Muntean

Am aflat cu surprindere că domnul Cătălin Muntean, primarul Municipiului Codlea, a demisionat. Nu cunosc motivele care au stat la baza deciziei și nici intențiile domnului Muntean, cu privire la continuarea activității în cadrul Partidului Național Liberal.

Decizia acestuia vine într-un moment în care liberalii se bucură de votul de încredere pe care candidații #PNL l-au primit în cadrul alegerilor pentru Parlamentul European. Ieri, la aflarea veștii, eram, pe de-o parte, bucuroasă, iar pe de altă parte mâhnită.

M-am bucurat de prezența masivă la vot, de faptul că brașovenii au înțeles importanța exercitării acestui drept democratic, precum și de faptul că PSD, precum și politrucii care îl conduc, încep să ajungă la groapa de gunoi a istoriei. În același timp, am fost mâhnită din cauza rezultatelor pe care PNL le-a obținut la Codlea. Un partid cu tradiție, cu o organizație puternică și care are primar în funcție (avea) și opt consilieri locali, a obținut cu doar 177 de voturi mai mult decât USR, un partid nou la Codlea, fără consilieri, dar cu membri activi și implicați.

Alte articole:   Controale în prima zi de relaxare a restricțiilor. Amenzi pentru cei care nu au purtat mască în spații publice

Totodată, amintesc faptul că la Codlea, lista PNL a fost susținută și de Uniunea pentru Codlea și Forumul German. Sunt numeroase voci, atât în rândul membrilor PNL din Codlea, cât și al cetățenilor acestui municipiu, care consideră că rezultatul a fost cauzat de apropierea dintre PNL și PSD, alianța fiind atipică și contrară principiilor liberale.

O astfel de cârdășie nu a mai fost întâlnită în niciun alt municipiu, mai ales în condițiile în care echipa lui Cătălin Muntean a susținut un viceprimar PSD, controversat și fără experiență. Codlea are nevoie de o administrație #LIBERALĂ, de #DREAPTA, iar PNL este partidul care poate asigura dezvoltarea.

Un partid istoric, cu tradiție, care va da un nou mandat președintelui României. Un partid respectat în #Europa, trebuie să câștige alegerile locale din iunie 2020 cu o majoritate solidă. Imi doresc ca pe viitor astfel compromisuri să nu își mai facă loc.

Alte articole:   VIDEO Eveniment organizat la Brașov cu ocazia aniversării a 40 de ani de la primul zbor al unui român în spațiul cosmic

Semnalul codlenilor a fost clar, iar cei ce nu îl vor înțelege, vor avea soarta celor de la PSD. 2020 – anul liberalismului autentic, anul în care Codlea trebuie să revină la valorile liberale. #FărăCompromisuri #FărăPenali #ÎnSlujbaCetățenilor.

Maria Grecea

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate