Bărbat electrocutat, căzut de la etaj

Bărbat electrocutat, căzut de la etaj

UPDATE „Se pare ca barbatul nu a fost electrocutat, desi asa am primit apelul la 112. Barbatul, în varsta de 51 de ani, este politraumatizat prin cadere de la înălțime”, a precizat Ciprian Sfreja

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost solicitat să acorde primul ajutor în cazul uni bărbat electrocutat, care a cazut de la înaltime, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Accidentul a avut loc pe str. Zaharia Stancu nr. 9. Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital. Este vorba despre un accident de muncă, motiv pentru care a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul. „Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpa”, a precizat scms. Alina Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Mohaci (Pro România): Susanu este în atenția noastră pentru Primăria Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.