blog-logo

Show aerian spectaculos la Iron Dragons Festival, pe Aerodromul Ghimbav

Show aerian spectaculos la Iron Dragons Festival, pe Aerodromul Ghimbav

Pentru prima dată la Brașov, cel mai tare festival din centrul țării, Iron Dragons Fetival adună laolaltă avioane și platane într-un show aviatic de excepție, completat de jocuri de lumini și multă muzică bună.

Iron Dragons Festival se va desfășura în perioada 31 mai – 02 iunie 2019 pe pista Aeroportului Brașov – la Ghimbav, și pe Aerodromul Ghimbav.

Organizatorii au ales să păstreze porțile deschise și intrarea liberă pentru ca toți pasionații și amatorii de show-uri aviatice, muzică bună și street food să se bucure de cele 3 zile magice de festival.

Fiecare zi a evenimentului va începe la orele 09.00 cu show-ul aviatic, atracții cu specific militar, într-un spirit civil, care oferă oportunitatea vizitatorilor de a survola cadrul natural și zona Brașovului cu avioane de agrement,totul bine organizat de către Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, în parteneriat cu Aeroclubul României şi cu Şcoala Superioară de Aviaţie cu ocazia celei de-a XXI-a ediţie a Conferinţei Internaționale „Scientific Research and Education in the Air Force”.

Alte articole:   Luna dragostei la AFI Brașov

În cele trei zile de festival, spectatorii se vor putea bucura de show-uri, salturi cu parașuta, plimbări cu baloanele cu aer cald, degustări de vinuri, lansări de băuturi și show-uri de lumini.

În plus, organizatorii promit un trenuleț turistic, drone, site surveille și expoziții tematice.

Serile vor fi completate de reprezentații ale unor artiști români, dar și ale artiștilor de renume internațional, între care The Motans, Șuie Paparude, Zwette, DJ Pascal Junior, Paul Damixie, James Aki și Kristian Nairin – Hodor, cunoscut în special pentru mixul făcut pe linia melodică a serialului Game of Thrones.

Pe 1 iunie, copiii prezenți la festival vor avea la dispoziție un simulator de zbor, loc de joacă și un trenuleț turistic.

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea de 4,5 în judeţul Buzău, luni dimineaţa

De asemenea vor putea participa la campionate de fotbal și air soft, organizate cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean.

Ultima zi a festivalului va întregi imaginea de amploare a acestui festival cu un show aviatic de excepție al mult-iubitele F16 și Mig-ul 21 Lancer.

Festivalul Iron Dragons este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Brașov și al Primăriei Ghimbav.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.