blog-logo

Începe Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii „Arlechino Caravana Poveştilor”

Începe Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii „Arlechino Caravana Poveştilor”

Copiii mici şi mari sunt așteptați să intre în lumea magică a poveştilor la Teatrul pentru Copii „Arlechino” Brașov

Vrăjitorul din Oz, Fram, Rapunzel, prinţese şi vrăjitoare, creaturi ciudate, pisici şi încă multe altele îi așteaptă la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii “Arlechino – Caravana Poveştilor “care se va desfăşura în perioada 27 mai – 02 iunie 2019.

Festivalul nu are un caracter competitiv, se desfăşoară ca o caravană de spectacole pe parcursul a şapte zile de manifestări artistice şi culturale.

Sunt prezente peste 16 trupe de teatru din ţară: Cluj Napoca, Alba Iulia, Timişoara, Botoşani, Constanţa, Baia Mare, Galaţi, Târgu-Mureş, Bacău, Ploieşti, Craiova, Brăila şi din străinătate: Chişinău Rep. Moldova, Argentina, Italia.

Alte articole:   PSD a sesizat BEJ ca unii fac campanie electorală în continuare

În cadrul festivalului se vor desfăşura atât ateliere de creaţie şi workshop-uri pentru copii, cât şi o lansare de carte, o monografie care va marca celebrarea împlinirii a 70 de ani de existenţă a Teatrului Arlechino în peisajul cultural braşovean, expozitie de afişe de arhivă.

Spectacolele vor avea loc în sala Arlechino şi în sala Reduta.

Biletele pentru spectacole şi ateliere pot fi găsite la casa de bilete a Teatrului Arlechino şi online, în reţeaua Eventbook.ro.

Festivalul este iniţiat şi organizat de către Teatrul Arlechino Braşov, cu sprijinul şi finanţarea Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Braşov.

Program festival:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate