Alcoolul i-a dat aripi! Beat și fără permis, un tânăr a zburat de pe Ocolitoarea municipiului Săcele

Alcoolul i-a dat aripi! Beat și fără permis, un tânăr a zburat de pe Ocolitoarea municipiului Săcele

După ce a băut bine un tânăr de 18 de ani, din județul Neamț a prins curaj și s-a urcat la volan. Sub aburii alcoolului și fără permis de conducere, a plecat la plimbare și a provocat un accident pe Ocolitoarea municipiului Săcele.

Evenimentul rutier s-a petrecut joi, în jurul orei 04.00, când, probabil din cauza vitezei și lipsei de experiență, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile.

Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime ci doar cu pagube materiale. Polițiștii ajunși la fața locului au început imediat cercetările.

„Echipajul de poliție care s-a depasat la fața locului, a procedat la testarea alcooltest a conducătorului auto, rezultatul fiind de 0,98 alcool pur în aerul expirat. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

De asemenea, cu ocazia verficărilor efctuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

Alte articole:   Alexandru Rafila: România este unul din statele în care urmează să se facă studii clinice pentru vaccinuri

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate