blog-logo

VIDEO Concluziile campaniei electorale, la PSD Brașov

VIDEO Concluziile campaniei electorale, la PSD Brașov

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, și Răzvan Popa, europarlamentar, au prezentat concluziile campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din acest an.

Cei doi au trecut în revistă argumentele pentru care brașovenii ar trebui să vină la vot și să voteze candidații social-democrați.

Dunca a declarat că românii și, implicit brașovenii, au asistat la o campanie cu totul atipică. „Partidul Social Democrat își dorește o singură Românie. Mă doare în calitate de politician tânăr să văd atât de multă ură și prea multă dezbinare în această campanie electorală, din partea opoziției.

Mai presus de orice, mi-am dorit o campanie onestă, bazată pe lucruri concrete. Nu am răspuns provocărilor și nici nu voi răspunde celor care cred că prin ură vor câștiga alegeri.” a declarat Marius Dunca

Alte articole:   S-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD la accidentul între Părău şi Comăna de Sus

Opoziția politică, atât în Brașov, cât și la Centru, nu are soluții, nu are proiecte. Vor să guverneze numai prin ură, fără niciun plan.

Președintele Dunca a făcut referire și la faptul că și-ar fi dorit ca în această campanie brașovenii și românii să aibă parte de dezbateri, să se vorbească mai mult despre România, despre proiecte concrete de țară.

Ura este singura politică pe care o face Opoziția. Așa ceva nu este posibil nicăieri în Europa!

Campania PSD la Brașov s-a derulat sub o idee în care credem și care este prezentă în viața fiecăruia dintre noi – Guvernarea promisiunilor onorate.

Viziunea noastră este despre o singură Românie, în care cei tineri să trăiască împreună cu cei în vârstă. Îmi doresc o țară în care să ne respectăm trecutul, prezentul și mai ales viitorul

Alte articole:   SR Braşov va juca cu CS Blejoi pe Tineretului

Progresul unei societăți nu se întâmplă pe fondul unor rupturi în societate. Ci numai dacă generațiile lucrează împreună.

Asta am reușit să facem în această guvernare – să luăm măsuri și pentru tineri, și pentru antreprenori, și pentru șomeri, dar și pentru pensionari. Nu avem voie să lăsăm pe nimeni în urmă.

Marius Dunca a reamintit faptul că viziunea PSD este orientată spre construcție, către oameni. ”La Brașov electoratul nu poate fi păcălit cu promisiuni. De aceea, noi vorbim despre fapte.”

Președintele PSD Brașov susține că pe cei din opoziție nu îi interesează că au generat un conflict între generații, între copii și părinți, între tineri și pensionari. Ei sunt rupți de România reală.

Alte articole:   CSM Făgăraş, a doua echipă care nu va evolua în etapa a 10-a a Ligii Naţionale din cauza coronavirusului

Cu privire la cele mai recente știri legate de autostrada Brașov- Comarnic, mai exact, că nu se mai fac lucrări la aceasta, Marius Dunca a precizat că muncitorii și utilajele sunt la lucru. Sunt la faza de decopertare a pământului vegetal și la fundația pilonilor care vor susține pasajul de peste DN73A. În încheiere, Marius Dunca a făcut apel la responsabilitate și a propus o întâlnire, în lunile ce vin, cu reprezentanții tuturor partidelor politice, pentru a discuta despre proiecte și despre binele cetățenilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.