Restricții de circulație în Tractorul pentru lucrările de termoficare

Restricții de circulație în Tractorul pentru lucrările de termoficare

Restricții de circulație în zona străzii Independenței. Având în vedere lucrările care se execută în cadrul proiectului REABILITAREA RETELELOR DE TRANSPORT SI DISTRIBUTIE ENERGIE TERMICA IN ZONA REZIDENTIALA TRACTORUL DIN BRASOV, derulat cu finanțare prin programul româno-elvețian, în perioada următoare se vor introduce următoarele restricții de circulație:

1. Începând de luni va fi restricționat, în totalitate, traficul str. gral. L. Mociulschi, tronsonul cuprins între prima alee la dreapta dinspre Independenței (este tot Mociulschi) și str. Tablei, traficul fiind deviat astfel Independenței – dreapta pe str. Mociulschi – Aleea Constructorilor – Tablei – Gral. Dumitrache -str. 1 Decembrie 1918 – Independenței (conform anexei).

2. De joi seara, se va restricționa traficul pe str. Independenței astfel: înainte de intersecția str. Independenței cu str. Păcii, se va închide prima bandă, în direcția spre 13 Decembrie), circulația dinspre pasaj Independenței spre 13 Decembrie se va derula pe banda 2, care va avea obligatoriu direcția înainte, fără posibilitatea de a vira stânga spre str. G-ral Mociulschi (în prezent de pe banda doi, la semafor, se face stânga spre str. G-ral Mociulschi). Cei care doresc să intre pe str. Mociulschi, vor trebui să meargă până în sensul giratoriu de la intersecția Independenței cu 13 Decembrie și să se întoarcă pe sensul de mers spre pasaj Independenței, de unde vor putea face dreapta pe Mociulschi.

Alte articole:   Persoane lovite de mașină, la Făgăraș
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.