Răzvan Popa (PSD): Este nevoie ca la Bruxelles să fie trimiși politicieni patrioți

Răzvan Popa (PSD): Este nevoie ca la Bruxelles să fie trimiși politicieni patrioți

Duminică vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European, iar apelul meu către dumneavoastră este să mergeți la vot.

Actualele alegeri europene au o miză mare – vrem ca România să fie un stat puternic în Uniunea Europeană sau nu? Dacă răspunsul este da, atunci este nevoie ca la Bruxelles să fie trimiși politicieni patrioți, care își iubesc țara și care vor face totul pentru a proteja interesele românilor.

Noi, cei din Partidul Social Democrat, am fost singurii care în aceste zile de campanie am ales să vorbim despre lucrurile pe care dorim să le facem în continuare la Bruxelles și despre ceea ce ne dorim pentru România. Din păcate, partidele de opoziție nu au putut fi un partener serios de discuție și dezbatere în această campanie. Când noi ne prezentam planurile, ei înjurau, când noi le explicam românilor ce dorim să facem pentru ei, opoziția stătea pe margine și făcea scandal.

Românii, noi toți, avem obligația și oportunitatea să trimitem la Bruxelles acei politicieni care au capacitatea și voința de a se bate pentru România, nu politicieni, nu oameni, dispuși să tranzacționeze interesele naționale, să facă trocuri politice în interese de grup sau personale. (Exemplu candidatul PNL Siegfried Vasile Mureșan apărea în poze pe plajă cu Elena Udrea sau în afișul de campanie, în echipa de campanie a Elenei Udrea- PMP)

Alte articole:   ANAF turează motoarele pentru începerea popririlor bancare

Cred că opțiunea cea mai bună pentru România este clară în aceste alegeri – un vot pentru echipa Partidului Social Democrat.

Uniunea Europeană trebuie să fie în continuare un suport real pentru dezvoltarea economică și socială a statelor membre, dar și un liant între acestea – prin urmare, accentul după aceste alegeri trebuie, obligatoriu, să cadă pe ceea ce ne unește, nu pe dispute și nu pe abordări politicianiste.

Mulțumesc românilor cu care m-am întâlnit în această campanie, la fel cum mulțumesc și colegilor alături de care am fost zi de zi pe stradă pentru a le prezenta cetățenilor proiectele noastre pentru Parlamentul European.

România merită mai mult!  

  • Răzvan Popa
  • Europarlamentar

Articol comandat de Partidul Social Democrat – PSD
                                       Executat de SC SED MEDIA SRL
                                    CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.