Lucrări pe strada Toamnei, de la începutul săptămânii viitoare

Lucrări pe strada Toamnei, de la începutul săptămânii viitoare

Strada Toamnei este următoarea din lista arterelor incluse în cadrul Contractului de Lucrări nr.9F, cu titlul “Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare în Brașov și Săcele”.

De luni, 27.05.2019 și până în 31.08.2019, trotuarele de pe ambele părți ale străzii Toamnei vor fi afectate de lucrările de reabilitare a rețelelor de apă. 

În prima etapă, se va lucra doar pe partea dreaptă, în sensul de mers către intersecția cu strada Hărmanului. Cea de-a doua etapă include trotuarele de pe partea stângă a străzii Toamnei. Aici, se estimează că lucrările vor începe peste două săptămâni.Modernizarea rețelelor de apă va afecta, în anumite perioade, utilizarea locurilor de parcare aferente. Zonele de lucru vor fi semnalizate corespunzător.

Această lucrareface parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020. Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare,este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.