blog-logo

Reţinuţi de poliţişti pentru furt şi tâlhărie

Reţinuţi de poliţişti pentru furt şi tâlhărie

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, cu vârste de 21 ani și o tânără, în vârstă de 19 ani. În fapt, la data de 20 mai, în jurul orei 10.00, cei trei tineri au pătruns în incinta unui supermarket situat pe raza municipiului Brașov, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 1.400 lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că agentul de securitate al societății, i-ar fi surprins pe cei trei autori, iar în încercarea de a-și asigura scăparea, doi dintre aceștia l-ar fi agresat și amenințat cu acte de violență.
În urma probatoriului administrat, cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.
Cercetările sunt continuate sub cadrul săvârșirii a două infracțiuni de tâlhărie și a unei infracțiuni de furt, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.
 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.