Restricții de circulație pe strada Carierei, pentru lucrări ale Companiei Apa

Restricții de circulație pe strada Carierei, pentru lucrări ale Companiei Apa

Compania Apa Brașov a anunțat că a finalizat, sâmbătă, 18 mai, lucrările de modernizare din cadrul Contractului de Lucrări nr.9F, cu titlul „Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare în Brașov și Săcele”, de pe strada Al. I. Cuza, dar și faptul că urmează să continue aceste lucrări pe strada Carierei.

Astfel, conducătorii auto care intră pe strada Carierei, dinspre strada Lungă, vor avea acces pe un sens de circulație, ca până acum. Pe celălalt sens, cei care vin dinspre Centrul de Diagnostic și Tratament Oncologic și se deplasează spre strada Lungă au accesul blocat, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Rutele alternative sunt:

  • La stânga – str. Pictor Ion Andreescu, ieșire spre Calea Făgărașului
  • La dreapta – str. 8 Martie

Zonele de lucru vor fi semnalizate corespunzător. Compania estimează că lucrările vor fi finalizate la sfârșitul lunii iunie 2019.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.

Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și le mulţumim pentru înțelegere atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele adiacente”, au transmis reprezentanţii Companiei Apa.

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap