Kronwell Brasov are cea mai buna echipa hoteliera a anului

Kronwell Brasov are cea mai buna echipa hoteliera a anului

In cadrul Galei Top Hotel Awards 2019, cel mai important eveniment de recunoastere a meritelor industriei ospitalitatii la nivel national, Kronwell Brasov Hotel a primit mai multe distincții.

„Suntem mai bogati prin cele 3 distinctii care au adus un imbold suplimentar echipei in a dovedi ca promisiunea serviciilor premium este mentinuta:

  • 1.    Hotelul anului – categoria  4 stele, neafiliat unui lant international
  • 2.    Cea mai buna echipa hoteliera a anului
  • 3.    Cea mai buna locatie a anului pentru servicii MICE

Ca in fiecare an, juriul a analizat in detaliu activitatea finalistilor pe anul 2018 tinand cont de criterii tehnice si o analiză a ratingului din segmentul online efectuata de catre compania Revinate Surveys”, spun reprezentanții Hotelului.

Evaluarea 4Service a avut o greutate majora in procesul de jurizare, in completarea voturilor online din partea oaspetilor, compania implicandu-se activ in procesul de Mystery shopping fiind axata pe segmente imperative in sublinierea experientei oaspetelui: acuratetea procesului de rezervare, check-in-ul, evaluarea camerei din punct de vedere al facilitatilor, serviciile food & beverage din restaurantul à la carte, micul dejun si procesul de check out.

„Dupa o experienta de 2 ani cumulata in perioada facultatii in cadrul echipei Kronwell , in Receptia Belaqva Spa si, apoi in departamentul de vanzari am incercat marea cu degetul fiind atras de mirajul carierei de evenimente de peste hotare. Am absorbit proceduri si know how intr-un brand de renume in UK, valorile si pasiunea echipei din Brasov m-au facut insa sa revin si port cu mandrie, din nou ecusonul cu logoul KRONWELL ca Manager al segmentului Ceremonies”, spune Vlad Popescu, Events Manager)

Un puzzle de servicii si outleturi premium atrage sub o imagine de brand proprie calatorul corporate, prin inserturi lifestyle dedicate deopotriva turistului aflat in vacanta.

Alte articole:   Programări online pentru depunerea documentelor la SPCLEP Făgăraș

Centrul de conferinta high techprin multiplele sali de evenimente cu o capacitate totala de pana la 1500 de persoane gazduieste inca din 2014 congrese ample si conferinte internationale asigurand un overflow din punct de vedere al capacitatii de cazare unui numar important de unitati hoteliere la nivelul intregii destinatii turistice.

Pachetele creative tip City break sunt dedicate in special turistului leisure care alege rasfatul serviciilor personalizate din Centrul BELAQVA Spa & Wellnes si din camera unde, fiecare detaliu a fost desenat special pentru brandul Kronwell.

De aici, oaspetele porneste in explorarea atractiilor din orasul coroanei apeland la serviciile de transfer Kronway. Recunoasterea implicarii echipei se reflecta intr-un nou proiect de viitor prin preluarea managementului unei noi unitati hoteliere, o investitie tip greenfield care-si va deschide portile in orasul de la Poalele Tampei.                                                                          

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate