FOTO Siegfried Mureşan a semnat la Braşov pentru campania intitulată „Vrem o gară ca afară”!

FOTO Siegfried Mureşan a semnat la Braşov pentru campania intitulată „Vrem o gară ca afară”!

Siegfried Mureşan, candidatul PNL la Alegerile Europarlamentare de duminică, susţine  demersul colegilor din PNL Braşov, care de o lună strâng semnături de la braşoveni şi nu numai, pentru a determina Ministerul  Transporturilor să cedeze administrarea gării Braşov către Primăria Braşov.  Siegfried Mureșan a venit în faţa gării Braşov alături de preşedintele organizaţiei Municipale PNL Braşov, Adrian Oprică, cel care a readus în faţa braşovenilor campania de strangere de semnături pentru preluarea administrării gării.

 „Faptul că un om ca Siegfried Mureşan, care a văzut în viaţa lui o mulţime de gări europene, îşi doreşte o astfel de gară şi la Braşov şi ni s-a alăturat în campania de strangere de semnături, nu face altceva decât să reconfirme faptul că gara Braşov este la polul opus a tot ceea ce înseamnă oraşul nostru ca imagine şi trebuie să facem totul pentru a reuşi să avem cadruu legal de a-i da faţa pe care o merită”, a spus Adrian Oprică.

Europarlamentarul Sigfried Mureşan şi-a pus semnătura pe listă chiar în faţa gării, unde a declarat că Braşovul merită cu adevărat o gară europeană.

„Semnez acum, în fata Gării din Brașov, pentru trecerea ei în adiministare, de la Ministerul Transporturilor către Primărie, singura instituție care poate da altă faţă acestei porţi de intrare într-un oraş atât de frumos cum e Braşovul. Soţia mea este din Braşov, eu vin des în Braşov, atât cu maşina cât şi cu trenul, şi nu îmi place deloc ce văd când cobor  din tren în această  gară”.

Siegfried Mureșan a mai declarat că are încredere  că Adrian Oprică va reuşi împreună cu colegii din PNL şi miile de braşoveni care au semnat deja, să determine ministerul să cedeze administrarea gării.

„Suntem în secolul 21, gara arată ca una de secol  19 şi dacă mai lăsăm să treacă un an-doi, chiar o ajungă ca o gară de secol 19, iar Braşovul nu merită aşa ceva. Sper ca demersul colegilor din PNL, care alături de Adrian Oprică strâng în continuare semnături de la braşoveni şi turisti, să dea roade, iar gara să ajungă să fie administrată de Primăria Braşov, care în mod cert ne poate face să fim mândri de cum arată întreg orașul, începând chiar cu gara”.

Siegfried Mureşan a subliniat faptul că în prezent, gara face notă discordantă cu tot ce înseamnă Braşovul.

„Vedem aici, la Braşov, multe lucruri așa cum trebuie,. Drumurile sunt bune, multe servicii care sunt  în subordinarea Primăriei sau a Consiliului Judeţean merg bine în Braşov. Oraşul este frumos, are viaţă culturală şi foarte multi turişti, iar zona pietonală din centru poate sta cu mândrie în orice capitală europeană. Transportul în comun este modern, Primăria şi Consiliul Judeţean sunt capabile să absoarbă fonduri europene pentru a dezvolta oraşul. Singura pată de ruşine a Braşovului e gara, care este în subordinea Ministerului Transporturilor, iar acesta se încapaţânează să nu o cedeze către Primărie, singura care vrea şi poate să o dezvolte, să puna galerii comerciale moderne, să monteze lifturi, scări rulante, să facă săli de asteptare moderne, climatizare şi multe altele….”, a punctat Sigfried Mureşan.
 

Articol comandat de Partidul Național Liberal – PNL
                                       Executat de SC SED MEDIA SRL
                                       CUI mandatar financiar coordonator: 41190007

Alte articole:   VIDEO Minciunile lui Kadas privind violenţa mascaţilor, demontate de filmul percheziţiei

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.