Făgărășeancă luată la pumni de soț. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu

Făgărășeancă luată la pumni de soț. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au emis un ordin de protecție provizoriu și au deschis dosar penal pentru violență în familie față de un bărbat, în vârstă de 39 ani, din Făgăraș, după ce acesta și-a luat soția la pumni.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 19 mai a.c., în jurul orei 23.45, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 31 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun Făgăraș, aplicându-i lovituri cu pumnii pe corp.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de ,,violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Universitatea Transilvania a prelungit perioada de înscriere
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.