Prinşi în flagrant la furat

Prinşi în flagrant la furat

Doi bărbați cu vârste de 30, respectiv 64 ani, din județul Brașov au fost prinși în flagrant, în data de 18 mai, în jurul orei 05.00, de către polițiștii din cadrul Secției 5 din Brașov, în timp ce sustrăgeau motorină din rezervorul unui autocamion parcat.

În aceeași zi, o echipă mixtă formată din procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Serviciului Criminalistic Brașov și Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară în patru locații de interes.

 În cauză s-a dispus reținerea celor doi suspecți pentru 24 de ore și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile față bărbatul de 64 ani, respectiv măsura arestului la domiciliu, pentru aceeași perioada, în cazul bărbatului de 30 ani.

Polițiștii efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tăinuire în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care sunt cercetate mai multe fapte similare, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap