Peste 100 de mașini tunate vor face show, la Făgăraș

Peste 100 de mașini tunate vor face show, la Făgăraș

Peste 300 de pasionați de domeniul car-audio, din mai multe orașe din țară vor fi prezenți duminică, 19 mai la evenimentul auto marca „Mașini prin Transilvania”, la Făgăraș.

Evenimentul, la care vor participa peste 100 de mașini modificate, se va desfășura pe strada Tăbăcari, începând cu ora 11:00, unde cei prezenți vor putea admira autoturismele spectaculoase.

„În data de 19 Mai 2019 începând cu ora 11:00 vom închide strada Tăbăcari din Făgăraș si vom organiza un eveniment auto pe acel sector de drum!”, au precizat organizatorii

În cadrul evenimentului, participanți din Brașov, Sibiu, Alba, Cluj, Hunedoara, Covasna și Vâlcea vor face demonstrații auto și vor participa la concursuri pe diverse categorii, iar la final vor fi premiate vehiculele cu cele mai frumoase roți sau cel mai atractiv interior.

Mașinile cu un aspect plăcut vor fii încadrate în următoarele categorii:

  • Best exterior
  • Best interior
  • Best fitment on static
  • Best fitment on air
  • Best rims
  • Top20
  • Best car of the SHOW

Pentru a întreține atmosfera plăcută vor fi și demonstrații car audio, limbo, menținerea unei jante pe 15″ în plan orizontal, exhaust battle .

„Un eveniment unde vom avea parte de expo (peste 100 de mașini confirmate) , peste 300 de participanți , multe premii, un set nou de stickere și tricouri marca MPT distracție și voie bună din belșug între prieteni care împart aceeași pasiune”, precizează echipa „Mașini prin Transilvania”.

Potrivit organizatorilor intrarea este liberă, însă va fi o urnă în care cei prezenți vor putea dona bani, care vor ajunge la fundația „Țara Făgărașului”.

Alte articole:   Incendiu la un apartament pe Codrii Cosminului

Dacă tot ne vedem la distracție să facem și un gest frumos! Vom avea în schimb o urnă prezentă în care veți putea dona bani pe care îi vom dona în totalitate fundației <Țara Făgărașului>„, precizează organizatorii.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.