Afaceristul brașovean Dan Cămârzan va fi internat într-un spital de psihiatrie

Afaceristul brașovean Dan Cămârzan va fi internat într-un spital de psihiatrie

Omul de afaceri, Dan Cămârzan, care şi-a ucis bunica la începutul lunii, va fi transferat într-o secţie de psihiatrie a unui penitenciar- spital pentru efectuarea expertizei psihiatrice.

Magistraţii Tribunalului Braşov au admis joi, solicitarea procurorilor privind internarea nevoluntară a afaceristului braşovean Dan Cămârzan, pentru a i se efectua expertiza psihiatrică şi a se stabili dacă era în deplinătatea facultăţilor mintale atunci când şi-a omorât bunica, prin sugrumare.

„Admite solicitarea formulată de Ministerul Public Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi în consecinţă: dispune internarea medicală provizorie a inculpatului Cămârzan Dan Cristian, deţinut în Arestul IPJ Braşov în baza mandatului de arestare preventivă nr.16/17.05.2019 emis de Tribunalul Braşov – pe o durată de 30 de zile în vederea efectuării expertizei psihiatrice. Dispune comunicarea prezentelor dispoziţii administraţiei locului de deţinere şi, după rămânerea definitivă a prezentelor dispoziţii, transferul inculpatului într-o secţie de psihiatrie a unui penitenciar- spital. Cu drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la pronunţare. ”, se menţionează în soluţie.

S-a ajuns în această situație deoarece Cămârzan nu colaborează cu anchetatorii și nu face niciun fel de declarații. De altfel, nu a colaborat nici cu avocatul pe care chiar el l-a ales, iar acum este apărat de un avocat din oficiu.

Dan Cămârzan este cercetat pentru comiterea infracţiunii de ”omor” în forma violenței în familie. El se află în arestul poliției unde va rămâne cel puțin până pe 5 iunie.

Alte articole:   Incendiu la un apartament pe Codrii Cosminului

Foto: arhiva/stirileprotv.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.