Care este diferența dintre pokerul obișnuit și Texas Hold’em? Care este mai distractiv?

Care este diferența dintre pokerul obișnuit și Texas Hold’em? Care este mai distractiv?

Nu există nici un poker „regulat”. Miezul pokerului este regulile de pariere, care au fost aplicate la numeroasele dispozitive de randomizare. Bineînțeles, a fost dezvoltat cu cărți de joc și aceasta este, de departe, cea mai comună modalitate de a juca. Și există asemănări puternice în felul în care mâinile sunt clasate printre variantele de poker, dar acele reguli nu sunt universale. În ceea ce privește modul în care sunt distribuite cardurile și rundele de pariuri, există o mare varietate.

Texas Hold’em este cel mai puțin solicitant joc de poker popular. Nu necesită memorie, toate cardurile pe care le-ați văzut rămân vizibile până la sfârșitul mâinii. Este nevoie de calcule triviale, în prima rundă de pariuri pe care o pariați doar pe două cărți, astfel încât este ușor să vă amintiți toată combinația importantă, iar cea de-a doua rundă de pariere are loc atunci când există doar două cărți, astfel încât este ușor să calculați potențialul rezultate. Câteva situații de bază se repetă mereu, așa că, după câteva ore de joc, orice persoană atentă și-a dat seama aproape toate modalitățile posibile de a juca mâinile.

Pentru unii oameni, Texas Hold’em este cel mai pur joc de poker popular, deoarece nu implică, în esență, aptitudini de cardplay. Pentru ceilalți jucători, Texas Hold’em este plictisitor, deoarece este vorba doar de pariuri și nu există prea multe varietăți în acest domeniu.

Texas Holdem Poker este foarte puternic pe internetpentru spectatori și televiziune, motiv pentru care a fost folosit în versiunea originală World Series of Poker și de atunci a devenit cel mai popular joc de poker din întreaga lume.

În poker, jucați oamenii și nu cărțile. Nu puteți ține nimic și puteți câștiga potul împotriva unei persoane care deține o culoare. Trebuie doar să fii superior mental. Dacă cineva este vorbesc, fii foarte liniștit. Dacă sunt liniștiți, discutați cu ei în timp ce ei se gândesc să le elimine. Dacă jocul se joacă lent, ridicați ritmul, plasați pariurile rapid și aruncați oamenii.

Nu fi prea încrezător; juca prost. Câțiva dintre cei mai buni păcăliți și agenți de carduri sunt aceia care arată confuz, trăiesc prost și pretinde că nu știu ce înseamnă cărțile, pe măsură ce te-au bătut cu ei. Astăzi există multe site-uri pe care le puteți juca poker online Texas Hold’em, aceste site-uri trebuie să fie reglementate de legea guvernului.

Prindeți bluff

Faceți acest lucru în primele runde când potul este mic. Asigurați-vă că aveți o mână proastă, apoi apelați la oală și masa va urmări când pierdeți mâna. Ei vor crede că ești un jucător nesăbuit care cheamă fiecare oală. Data viitoare când ai o mână bună, sună la pot. Ceilalți jucători vor crede că aveți o mână rea, vor paria și îi veți bate.

Cunoaste-ti dusmanul

Odată ce mâna este împărțită, nu faceți nimic, doar stați pe spate și urmăriți pe toată lumea. Oamenii se joacă cu jetoanele lor sau îi ajută pe ei atunci când sunt excitați de o mână bună. Dacă își mișcă cărțile într-un mod aruncat, probabil că au o mână rea, deci chiar dacă ai o mână mediocră, poți să te simți mai încrezător în a juca.

Pentru a fi un jucător Texas Hold ‘Em Poker cu adevărat grozav, trebuie să fii capabil să citești oponenții tăi, să constat când blufează și apoi au într-adevăr o mână solidă. Însă învățarea unor strategii de bază și a regulilor generale vor merge mult spre a vă asigura că vă puteți păstra cel puțin într-un joc prietenos.

Două lucruri pe care trebuie să le ții întotdeauna

Poate părea proastă să-ți reamintesc următoarele fapte fundamentale, dar este surprinzător cât de des jucătorii se îmbracă în emoția jocului și uită elementele de bază.

Așadar, amintiți-vă întotdeauna aceste două lucruri:

1. Cele două cărți pe care le dețineți sunt singurele cărți care te disting de ceilalți jucători și îți dau șansa de a câștiga.

2. Toate cărțile cu fața în sus sunt cărți comune, împărtășite de dvs. și de ceilalți jucători. Este vital să te concentrezi asupra a ceea ce ar putea însemna acele cărți pentru altcineva, cel puțin la fel de mult cât te concentrezi asupra a ceea ce înseamnă pentru tine. În special, păstrați-vă ochii deschiși pentru posibilitățile oponenților de a vă relaxa.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap