Primul sistem automatizat de depozitare a deșeurilor reciclabile din Brașov

Primul sistem automatizat de depozitare a deșeurilor reciclabile din Brașov

În această dimineață, la platforma de depozitare a deșeurilor de pe str. Carpenului (colț cu strada Arțarului, cartier Valea Cetății), în prezența primarului George Scripcaru, va avea loc prezentarea primului sistem automatizat de depozitare a deșeurilor reciclabile, in cadrul proiectului pilot al Municipalității de colectare selectivă a deșeurilor de la populație.

Această ecoinsulă este prevăzută cu sistem de identificare a celui care depune deșeurile reciclabile (fiecare familie arondată la această platformă a primit saci cu cod de bare unic pentru fiecare apartament, eco insula este prevăzută cu sistem de citire a codurilor de bare); are un sistem de monitorizare a gradului de umplere a recipientelor, care transmite un SMS operatorului, în momentul în care sunt pline; sistem de monitorizare video a ecoinsulei; sistem de odorizare interioară a ecoinsulei. Cea de a doua ecoinsulă, care conține și sistem de preulare a deșeurilor menajere (cea de pe Carpenului este doar pentru reciclabile) este montat în cartierul Scriitorilor.

După prezentarea ecoinsulei, primarul Gerge Scripcaru va înmâna și premiile pentru cartierul Valea Cetății în cadrul proiectului „Cea mai frumoasă grădină din cartierul meu”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Sanctuarul de urși Libearty se redeschide, cu măsuri speciale pentru protecția vizitatorilor
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.