blog-logo

Polițiștii au reținut trei bărbați din Budila bănuiți de furt calificat

Polițiștii au reținut trei bărbați din Budila bănuiți de furt calificat

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au reținut pe o perioadă de 24 de ore trei bărbați cu vârste de 30, 32 respectiv 45 ani, din comuna Budila.

În perioada 23.03.2019 – 24.03.2019, aceștia ar fi pătruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor și forţarea ferestrelor, respectiv a uşii de acces, într-o societate comercială situată în municipiul Braşov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Totodată, ar fi pătruns într-un alt imobil situat în aceeași curte, de unde au sustras produse în valoare de aproximativ 35.000 lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbații în cauză sunt autorii altor infracțiuni de furt calificat, săvârșite prin aceeași metodă, fapte comise în data de 10.04.2019, în noaptea de 11/12.04.2019, respectiv în perioada 23 – 24.04.2019, când ar fi pătruns în mai locuințe aflate în renovare și în societăți comerciale cu sediul în municipiul Brașov, de unde ar fi sustras bunuri a căror valoare totală este de aproximativ 7.000 lei.

Alte articole:   18 octombrie – Lucinul, sau Ziua Lupului – o sărbătoare pierdută în negura timpului

Polițiștii au probat activitatea infracțională a suspecților, iar la data de 15 mai a.c., o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov, Serviciului Criminalistic Brașov, Postului de Poliție Budila și Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Brașov la locuințele acestora situate pe raza comunei Budila, jud. Brașov.

În cauză, s-a dispus reținerea suspecților pentru 24 de ore și introducerea lor în Centrul Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.