blog-logo

Materialele de promovare turistică la Vama Buzăului se vor face în regie proprie

Materialele de promovare turistică la Vama Buzăului se vor face în regie proprie

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Chirilaș, a semnat marți, în prezența directorului Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Marius Cornel Rica, contractul de finanțare pentru proiectul „Achiziție dotări pentru activități publice de agrement, informare turistică și culturale în comuna Vama Buzăului”, în valoare de 446.530,12 lei.

„Este o finanțare obținută de Grupul de Acțiune Locală, prin OJFIR. Este vorba despre o dotare de tot ce înseamnă necesarul pentru producție pentru infrastructură turistică, de la mașinăriile de printare pentru pliante, bannere, materiale pentru indoor și outdoor, corturi de prezentare, mese etc. Este vorba despre materialele de care avem nevoie pentru prezentarea la târguri de turism până la ecipamente IT. Ideea este să ne facem singuri materialele promoționale, să nu le mai cumpărăm. Este strict un proiect de dotări”, a declarat pentru newsbv.ro primarul Chirilaș.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

La finele anului trecut, comuna Vama Buzăului a primit titlul de stațiune turistică de interes local.

„Este o oportunitate pentru comunitate, pentru că de-acum se pot accesa mai uşor proiecte pe fonduri europene şi proiecte cu fonduri guvernamentale. Este meritul primarului şi al comunităţii, pentru că a ştiut să se bată pentru acest proiect. Comuna arată extraordinar, este bine pusă la punct şi aveţi nişte peisaje care chiar merită să fie puse în valoare”, a afirmat la acea vreme ministrul Turismului Bogdan Trif.

Amănunte AICI!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.