Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: PSD se preocupă de români, adversarii noștri doar de scandal și teme false

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: PSD se preocupă de români, adversarii noștri doar de scandal și teme false

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa subliniază că Partidul Social Democrat, spre deosebire de partidele de dreapta, este preocupat înainte de orice de promovarea unor soluții care să îi ajute pe români, să le ofere sprijin pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi.

”PNL și USR-PLUS, în special, sunt partide care nu sunt deloc preocupate de viața românilor, ci doar de scandal. Acestea nu sunt partide de oameni capabili să conducă România. Președintele PSD, spre exemplu, a prezentat o parte din politicile pe care guvernarea noastră le are în vedere pentru perioada următoare – înlesnirea accesului la programul Prima Casă, înghețarea impozitelor pe proprietate sau extinderea subvențiilor agricole, printre altele.

În contrapartidă, Orban, Cioloș, Barna vorbesc doar despre lucruri care nu au legătură cu preocupările românilor. La acest moment, partidele de dreapta sunt mai deconectate ca oricând de la nevoile cetățenilor. În concluzie, PSD se preocupă de români, adversarii noștri – doar de scandal și teme false. Aceste lucruri le simt oamenii cu care discutăm în această campanie și care s-au săturat de circul și scandalul făcut de cei din opoziție”, susține Răzvan Popa.

Articol comandat de Partidul Social Democrat – PSD
                                       Executat de SC SED MEDIA SRL
                                         CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Alte articole:   S-a dat startul înscrierilor la Bursele ANIS 2020, pentru profesori

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.