blog-logo

Specialiștii turci de la Medipol Mega acordă consultații brașovenilor la RMN Diagnostica

Specialiștii turci de la Medipol Mega acordă consultații brașovenilor la RMN Diagnostica

O colaborare fructuoasă și de lungă durată, începe mai întâi, cu oameni și mai apoi, cu medici, logistică și aparatură. RMN Diagnostica și Medipol Mega Istanbul sunt, începând cu luna aprilie, parteneri în diagnosticarea, tratamentul și vindecarea pacienților români!

Spitalul Universitar Medipol Mega este unul dintre cele mai apreciate și cele mai importante centre de sănătate din Turcia și din regiune. Pe lângă statutul de Spital Universitar, Medipol Mega încorporează spitale din patru ramuri diferite: Oncologie, Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară, Spital Generalist, Stomatologie și Chirurgie Maxilofacială. Cu peste 96.000 mp, aproape 500 de paturi, peste 1500 de specialiști angajați și 25 de săli de operație, Medipol Mega este un spital de referință în lume.

Așadar, periodic, experții de la Spitalul Medipol Mega Istanbul vor veni în locațiile noastre din Brașov, Sibiu și Cluj pentru a acorda, GRATUIT, a doua opinie medicală. (A doua opinie medicală va putea fi acordată și la distanță, prin internet).

De asemenea, Medipol Mega ne va fi partener în organizarea de semninarii, congrese și diverse acțiuni pe linie de sănătate și de prevenție, în comunitate. Asigurăm, astfel, pacienților, accesul facil la servicii medicale de înaltă calitate, punându-le la dispoziție expertiza medicilor de renume internațional, dar și posibilitatea de deplasare, diagnosticare și tratament la unul dintre cele mai prestigoase spitale din lume, având aparatură de cea mai nouă tehnologie în domeniu.

Parteneriatul nostru va începe, la finalul lunii, cu Brașovul. Astfel, coordonatorul departamentului de Neurochirurgie al spitalului Medipol Mega Istanbul, Prof. Dr. Nejat Akalan, vine la RMN Diagnostica Brașov, pentru a acorda, GRATUIT, a doua opinie medicală în specialitatea neurochirurgie oncologică. În data de 30 mai 2019, pacienții din întreaga țară, cu afecțiuni ce țin de specialitatea Neurochirurgie oncologică (afecțiuni ale creierului, ale măduvei spinării sau ale sistemului nervos) pot beneficia de a doua opinie medicală gratuită, în cadrul policlinicii noastre din Brașov.

Persoanele interesate de o a doua opinie medicală gratuită a medicilor specialişti din Turcia, trebuie să se prezinte în cadrul întâlnirii cu analizele medicale traduse în limba engleză sau turcă, nu mai vechi de 6 luni.

Atenție! Locurile sunt limitate.

Participarea la evenimentul din 30 mai 2019 se face doar pe bază de programare la:

  • – numerele de telefon 0368 005 773 / 0765 112 402
  • – email, la adresa ambulator@rmn-diagnostica.ro
  • – la recepția policlinicii din strada Hermann Oberth nr.8 (zona Uranus)

Traducerea în limba română va fi asigurată în cadrul evenimentului. Pentru că sănătatea și zâmbetele pacienților reprezintă cheia succesului și a progresului nostru! Avem o singură viață. Să avem grijă de ea!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate