Grădini din Brașov, premiate de Primărie

Grădini din Brașov, premiate de Primărie

Primarul George Scripcaru a acordat astăzi, 13 mai, alte trei premii în cadrul proiectului ,,Cea mai frumoasă grădină din cartierul meu”, în cartierele Tractorul și Triaj.

Premiile au fost oferite lui Radu Mircescu, Str. Independenței nr. 82 bl. 254, Floricăi Stoica și Eugeniei Tivca, care îngrijesc două grădini ale blocului 503 de pe str. 1 Decembrie 1918, și lui Aurel Irimia, Str. Filiași nr. 3 bl. 8.

„Nu am nici studii de specialitate, nu lucrez nici la spații verzi, totul a fost de plăcere și nu am studii speciale. Vin de la țară și probabil că de acolo se trage această plăcere de a lucra în grădină. Grădina este începută de acum 12 ani, achizițiile au fost făcute în timp, investiția este foarte mare, dar oamenii din cartier și vecinii se bucură să o vadă așa“, a spus Radu Mircescu, cel care se îngrijește de grădina din str. Independenței nr. 82.

„Cred că este cu adevărat cea mai frumoasă grădină din cartierul Tractorul și merită apreciată cu atât mai mult cu cât cel care a amenajat-o nu este un specialist. De aceea am decis să o premiem, la fel ca și în alte cartiere. Sculele de grădină care sunt oferite drept premiu sunt utile pe toată perioada anului și vrem să dăm exemplu și altor persoane sau asociații de proprietari care să facă la fel și să încerce să-și amenajeze spațiile verzi din fața blocului“, a spus George Scripcaru, primarul Brașovului

Alte articole:   VIDEO Ministrul Mediului: "Brașovul are potențial să devină cel mai verde oraș al României"

Premiile constau in seturi de unelte pentru grădinărit.

Foto: Andrei Paul

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.