Premierul Olandei, un populist șantajist

Premierul Olandei, un populist șantajist

Premierul olandez Mark Rutte tratează din nou România ca pe o țară de mâna a doua. Este revoltătoare, discriminatorie și total incorectă poziția Olandei față de aderarea României la Spațiul Schengen.

Acesta este un drept al românilor în calitate de cetățeni europeni, pe care Olanda refuză să îl respecte. Este profund imoral să fim tratați așa de tara în care ING spăla milioane de euro și apoi își negociază amenda cu procurorii. Halal justitie, halal stat de drept.

Premierul Rutte este doar un populist, care își face campanie electorală pe spatele românilor, respingând ideea unei integrări mai avansate, precum și teza proaspăt adoptată la Summit-ul de la Sibiu: o singură Europă – de la est la vest și de la nord la sud.

Acesta recurge la un șantaj mizerabil la adresa României fiind interesat de privatizarea în condiții foarte avantajoase a Portului Constanța. Românii trebuie să știe că Olanda refuză să ne dea viza pentru Schengen doarece nu vrem să-i oferim pe tava Portul – o nouă vacă de muls pentru capitalul occidental.

Așa vrem să arate Europa?!

  • Răzvan Popa,
  • candidat PSD la Parlamentul european

Articol comandat de Partidul Social Democrat – PSD
                                       Executat de SC SED MEDIA SRL
                                         CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Alte articole:   Apel al parlamentarilor PSD Brașov. Sănătatea brașovenilor nu trebuie să fie subiect de dispută politică

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap