O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc de pe Bulevardul Saturn (Foto)

O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc de pe Bulevardul Saturn (Foto)

O femeie, în vârstă de 60 de ani, din Brașov a amenințat că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc de locuințe de pe Bulevardul Saturn.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 16.00, când femeiea a ieșit pe geamul locuinței și a început să strige că se aruncă.

Autoritățile au fost anunțate despre incident prin apel la 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri, Ambulanță și Poliție, un echipaj SMURD și două echipe de alpiniști de intervenție. 

O echipă de negociatori de la I.S.U. Brașov au purtat discuții cu femeia în încercarea de a o convinge să renunțe la gest.

Din fericire incidentul nu s-a terminat cu o tragedie. După patru ore de negocieri, alpiniștii de la ISU Brașov au intrat pe geamul de la baie și pe fereastra de la bucătărie în locuința femeii și au reușit s-o împiedice să se arunce de la etaj.

„O femeie de aproximativ 60 de ani amenința că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc din municipiul Brașov. Din fericire, intervenția promptă a echipelor de alpiniști, sprijiniți și de polițiștii și jandarmii sosiți la locul intervenției, a făcut posibilă evitarea unei tragedii. Alpiniștii au reușit să pătrundă în imobil pe geam, au ajuns la victimă reușind să o calmeze, ulterior aceștia au predat-o unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Brașov ce a transport-o la spital”, se arată pe pagina de Facebook a ISU Brașov.

Femeia a fost transportată la spital de către un echipaj de la Ambulanță și transportată la spital, însoțită de polițiști.

Alte articole:   Modernizarea drumului Bunești – Viscri – Dacia, finalizată în acest an

Foto: ISU Brasov

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.