Bătrână tâlhărită în plină stradă. Un hoț i-a rupt urechea şi i-a luat cercelul

Bătrână tâlhărită în plină stradă. Un hoț i-a rupt urechea şi i-a luat cercelul

O femeie, în vârstă de 83 de ani, din municipiul Braşov a fost atacată în plină stradă de un individ care pusese ochii pe cerceii ei.

Bătrâna se îndrepta spre casă, iar în apropierea locuinței sale, tâlharul s-a repezit la ea şi i-a smuls cerceii din urechi.

Din nefericire pentru biata femeie, tortiţa unui cercel nu a cedat şi i-a spintecat efectiv lobul urechii.

În fapt, la data de 07 mai a.c., unei femei în vârstă de 83 ani, care se afla în apropierea locuinței sale din municipiul Brașov, i s-ar fi sustras, prin smulgere, cerceii pe care îi purta, unul dintre aceștia fiind sustras prin ruperea lobului urechii. În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul faptei în persoana unui bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Tărlungeni, jud. Brașov”, a spus Alina Ivan, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Individul a fost reținut pentru  24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru infracțiunea de „tâlhărie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Alte articole:   Ziua și alerta. Ursul a ieșit din nou la plimbare

Foto: arhiva/specialarad.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap