Una dintre cele mai frumoase grădini din Brașov, premiată de primarul George Scripcaru (FOTO)

Una dintre cele mai frumoase grădini din Brașov, premiată de primarul George Scripcaru (FOTO)

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a acordat, astăzi, primul premiul din cadrul proiectului ,,Cea mai frumoasă grădină din cartierul meu”, reprezentanților Asociației de Proprietari EMS 135, de pe str. Lucernei nr. 1, pentru grădinile din jurul blocurilor situate pe străzile Bobului, Lucernei, Trifoiului, Spicului. Premiile din proiect constau in seturi de unelte pentru grădinărit.

„Sunt grădini mai mari sau mai mici care au fost amenajate, pentru aceasta i-am și sprijinit, îi apreciem și , iată, îi și premiem cu aceste unelte de grădinărit care au fost astăzi predate doamnei administrator, pentru a face la fel și în continuare. Este un cartier care s-a transformat foarte mult din anii ’90, cu sprijinul și colaborarea adminsitratorilor, șefilor de scară, șefilor de bloc și al cetățenilor din zonă. Împreună am termoizolat blocuri, am făcut străzi, parcări, locuri de joacă, sistematizări, am mai rezolvat probleme legate de canalizare, trotuare, iluminat, și inclusiv, acolo unde s-a putut, cu zonele verzi, grădini mai mari sau mai mici, amenajate și întreținute de locatarii din zonă. E un spirit mai mobilizator aici, pentru că pe vremuri Bartolomeu era o zonă mai rău famată a Brașovului, lumea se ferea de el, iar acum este exact invers, și asta arată că oamenii care locuiesc aici au pus suflet în ceea ce au făcut și pentru aceasta le mulțumesc“, a spus primarul George Scripcaru.


„Uneltele pentru grădinărit sunt foarte bune, au picat la țanc și le vom folosi pentru a avea în continuare grijă de grădini. Noi avem grijă de spațiile verzi în fiecare primăvară și suntem mândri că locatarii care fac parte din asociație se străduiesc care mai de care să amenajeze grădini frumoase. Florile îți oferă bucurie, oamenii mai socializează când ies la grădină, este foarte bine și le recomandăm tuturor să facă la fel“, a spus Emilia Branea, administratorul Asociației de proprietari EMS 135, de pe str. Lucernei.
„Sunt reprezentantul proprietarilor din zonă; aceste grădini s-au făcut cu sprijinul locatarilor și al asociației de proprietari, pentru a fi frumos în cartier. Domnul primar ne-a sprijinit, primăria a răspuns la toate solicitările noastre, ne-au ajutat cu toaletatul copacilor și gardului viu, cu tunsul ierbii și cu tot ceea ce am solicitat“, Mihai Ropotă, președintele Asociației de proprietari EMS 135.


FOTO: PRIMĂRIA BRAȘOV

Alte articole:   Perdea verde, pe Varianta ocolitoare a Braşovului
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.