Înscrierea ONG-urilor la licitația pentru închirierea unor spații a DAS Brașov se face până vineri

Înscrierea ONG-urilor la licitația pentru închirierea unor spații a DAS Brașov se face până vineri

ONG-urile pot depune oferta pentru închirierea unor spații în Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale (CMSS) de pe strada Panselelor, până vineri.

Direcția de Asistență Socială (DAS) Brașov reamintește celor interesați că data limită de depunere a ofertelor pentru participarea la procedura de licitaţie publică privind închirierea spaţiilor temporar disponibile, din imobilul situat în Brașov, Str. Panselelor, nr. 23 este vineri, 10 mai, ora 14.00.

Potrivit reprezentanţilor DAS pot depune oferte doar persoanele juridice de drept privat fără scop patrimonial, constituite conform OG nr. 26/2000, cu modificările și completările ulterioare care îndeplinesc următoarele condiții: sunt furnizori de servicii sociale acreditați conform prevederilor Legii nr. 197/2012 privind asigurarea calității în domeniul serviciilor sociale, cu modificările și completările ulterioare, care oferă servicii sociale; deservesc beneficiari care au domiciliul în municipiul Brașov; nu beneficiază de un alt imobil aparţinând autorităţii locale; nu deţin în proprietate un imobil.

Preţul minim de la care porneşte licitaţia este de 5,24 lei/lună/mp. Până în acest moment, patru organizații neguvernamentale și-au exprimat interesul în vederea participării la licitația publică, iar una dintre acestea a depus o ofertă de participare.

Persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire și al caietului de sarcini, la sediul instituţiei, din str. Panselelor nr. 23, camera II 15, etaj 2, la Biroul Achiziții Publice, Aprovizionare sau accesând site-ul www.dasbv.ro, Secțiunea Informații Publice, Subsecțiunea Licitații și Achiziții Publice – Anunțuri.

Alte articole:   11.07.2020 698 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, în România! 45 cazuri noi în județul Brașov!

Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor este 13 mai, ora 10.00, la sediul DAS Brașov, Str. Panselelor nr. 23.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.