blog-logo

ÎN DIRECT Daniel Zamfir și ultima achiziție de la ALDE: Miklos Gantz

ÎN DIRECT Daniel Zamfir și ultima achiziție de la ALDE: Miklos Gantz

Senatorul Daniel Zamfir și Miklos Gantz, fostul city manager al Brașovului, susțin la această oră o conferință de presă.

Gantz este vicepreședintele la nivel județean al ALDE și coordonatorul campaniei electorale la nivelul municipiului Brașov: „ALDE întrunește singurele condiții: onestitatea și dreptatea, care fac parte din statutul ALDE, și pentru că este un partid care construiește, care face lucruri clare, vizibile, pentru toți românii”.

El spune că a plecat din Primăriei pentru că a avut lucruri persoanele de rezolvat înainte de a reveni în politică. Gantz spune că în momentul fuziunii PNL și PDL s-a retras din politică.

Unul dintre subiectele abordate este dorința Fundației Carpathia de a înființa Parcul Național Făgăraș, intenție care are o puternică opoziție din partea primarulor din Țara Făgărașului, dar și a proprietarilor – persoane fizice și juridice – din zonă. Zamfir a ținut să precizeze că în acest proiect are în spae oameni care au fost în Guvernul Cioloș.

Alte articole:   Deschiderea anului universitar 2022-2023 la Universitatea Transilvania

Mariana Șandru, proprietar de păduri, profesoară de meserie, a precizat că nu este membru la niciun partid, s-a arătat revoltată de demersul Fundației Carpathia de face parcul. Din cele 35 de composesorate, la întâlnirea cu reprezentanții Fundației au venit toți, deși au fost invitate doar șase: „Noi consideram că acest proiect trebuia să înceapă de jos în sus, nu să meargă direct la Guvern. Trebuiau să se consulte mai întâ cu noi, cu proprietarii de terenuri”.

Distribuie dacă îți place!
  1. L-a trimis Scripcaru, ca sa aibe om si acolo.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.