Trimis la închisoare după ce a ucis în bătaie un tânăr în faţa unui club din Braşov

Trimis la închisoare după ce a ucis în bătaie un tânăr în faţa unui club din Braşov

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnat la închisoare după ce l-a lovit de câteva ori pe un tânăr, în faţa unui club din oraș. În urma loviturilor primite, tânărul a murit la spital.

Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, pe 14 august, când agresorul, Mădălin Cristian Sandu a fost implicat într-un conflict iscat în fața unui club din Brașov, între două grupuri de tineri

Potrivit anchetatorilor, scandalul a început de la o discuţie în contradictoriu între un prieten de-al lui Sandu, Ţirea Ionuţ Teodor  – judecat şi el în dosar – şi o altă persoană.

La un moment dat, Ţirea l-a lovit de două ori cu pumnul pe cel cu care se certa, iar de acolo a pornit bătaia între cele două grupuri, în timpul căreia Mădălin Cristian Sandu „s-a apropiat din spate de persoana vătămată B.A.C., a prins-o cu mâna stângă de haină şi a lovit-o de două ori cu partea laterală a pumnului drept în zona gâtului, după care a tras-o cu mâna de haine şi a trântit-o la pământ”, conform procurorilor.

Alte articole:   VIDEO 20 de stații noi de încărcare destinate mașinilor electrice, până la sfârșitul anului, în municipiul Brașov

Ulterior, Sandu a plecat de la faţa locului, fără a-i păsa de starea victimei, care a fost găsită inconştientă de alţi clienţi ai localului.

Victima a fost transportată în stare gravă la spital, iar agresorul a fost identificat și cercetat pentru vătămare corporală.

Două săptămâni mai târziu, tânărul bătut a murit la spital, iar anchetatorii au schimbat încadrarea din vătămare corporală în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

În primă instanță, în martie 2017, Tribunalul Braşov l-a condamnat pe Mădălin Cristian Sandu la 12 ani de închisoare, însă acuzatul a făcut apel, iar zilele trecute, magistrații Curţii de Apel Braşov l-au condamnat definitiv la 7 ani de detenţie, pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Alte articole:   Întreruperi de gaz și curent în două localități din județul Brașov

Totodată, magistraţii au admis acţiunile civile formulate de trei rude ale victimei, iar inculpatul va avea să le achite câte 100.000 de euro, cu titlu de daune morale, informează mytex.ro.

De asemenea, inculpatul este obligat la plata sumei de 18.938,60 lei, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, cu titlu de despăgubiri civile reprezentând costul îngrijirilor acordate victimei, înainte de a deceda.

Bărbatul a fost depistat luni, pe raza staţiunii Râşnov și depus la Penitenciarul Codlea.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate