Din Sahara la Mica Veneție, în cartierul brașovean Tractorul (Foto)

Din Sahara la Mica Veneție, în cartierul brașovean Tractorul (Foto)

Atunci când este soare, în zona nouă a cartierului brașovean Tractorul te simți ca în Sahara, iar când plouă te simți ca la Veneția.

Locuitorii din această zonă se confruntă, de mai mulți ani cu diverse probleme.

Dacă luna trecută, oamenii au protestat că nu au străzi asfaltate și sunt sufocați de praf, acum s-au trezit în Mica Veneție.

După ploile din ultimele două zile, marţi dimineaţa, mai multe străzi din zona nouă a cartierului Tractorul erau inundate.

Apa care s-a adunat pe străzi ajunge la jumătatea roților mașinilor, iar în zonă s-au format adevărate lacuri, inclusiv pe porţiuni asfaltate.

Astfel, strada I.C Brătianu, la intersecţia cu strada Ionel Teodoreanu, era sub ape de ieri dimineaţă, atât drumul, cât şi o porţiune din parcare, iar situaţia nu este una nouă.

Zona are astfel de probleme de mai mulţi ani, locuitorii din cartier reclamând că Primăria Braşov nu se implică în rezolvarea problemei.

Reprezentanţii Municipalităţii, la rândul lor, spun că investiţii în infrastructura rutieră se pot face numai în momentul în care drumurile sunt cedate autorităţilor locale.

După protestul de luna trecută, Primăria Brașov a promis locuitorilor din zonă că le asfaltează o stradă.

Foto: Nelu Corbu

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap