blog-logo

Dan Gîrtofan, start la Rally Bulgaria în weekend

Dan Gîrtofan, start la Rally Bulgaria în weekend

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza nu au parte de pauză după debutul de sezon de la Raliul Argeșului 2019. Cei doi brașoveni vor lua parte, în weekend, la Rally Bulgaria, o etapă în calendarul Balkan Rally Trophy 2019 (campionat ce face parte din European Rally Trophy). Giri și Tudor vor participa la runda din țara vecină, în premieră, din postura de campioni balcanici. „Mergem întotdeauna cu plăcere în Bulgaria. Avem foarte mulți fani la sud de Dunăre și, atunci când se poate, participăm cu mare drag la etape de acolo. Mai ales la cele care sunt parte din European Rally Trophy. Anul acesta vom participa la Rally Bulgaria în calitatea de campioni en-titre în Balkan Rally Trophy. Este o postură interesantă, care ne obligă să avem o evoluție foarte bună și să obținem un rezultat pe măsură. Rally Bulgaria este o oportunitate bună pentru noi, dar mai ales pentru Andrei de a acumula kilometri de probe speciale. Știm că vom avea parte de o cursă foarte dificilă, dar în același timp foarte frumoasă. Mergem încrezători și cu dorința de a obține o clasare cât mai sus. În 2019 ne-am propus ca pe lângă etapele din întrecerea internă, să participăm și la raliurile acestea care sunt «pe lângă casă»”, a declarat Dan Gîrtofan.
La Rally Bulgaria, ce se va desfășura pe asfalt, în jurul orașului Varna, va lua parte și Andrei, fiul lui Dan Gîrtofan, care alături de Doru Vraja, va încerca să obțină un rezultat cât mai bun.
În weekend-ul trecut, Dan Gîrtofan a încheiat pe locul 3 Raliul Argeșului, în vreme ce juniorul, Andrei, a terminat pe locul 12 la general, un rezultat foarte bun având în vedere că a debutat pe o mașină cu tracțiune integrală. (foto – Bogdan Barabaș și Adrian Torjoc)

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate