Brașovean, prins la volan fără permis, de polițiștii de frontieră din Iași

Brașovean, prins la volan fără permis, de polițiștii de frontieră din Iași

Un bărbat, în vârstă de 27 de ani din județul Brașov, a fost depistat de un echipaj al Poliţiei de Frontieră de la Secţia Berezeni – ITPF Iaşi în timp ce şofa fără permis.

Poliţiştii de frontieră efectuau o misiune specifică de supraveghere şi control, pe raza localităţii Rânceni, când au oprit pentru verificări un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Braşov.

„Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânărul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule”, a precizat purtătorul de cuvânt al ITPF Iaşi, comisar Lazăr Denis Mihaela.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   CFA România: Impactul Covid-19 se va resimți puternic în prima parte din 2021
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.