Autobuzul turistic, repus în circulație. Facilitate pentru călătoria pe linia 61

Autobuzul turistic, repus în circulație. Facilitate pentru călătoria pe linia 61

RATBV S.A. a reluat circulaţia autobuzului turistic pe traseul de interes cultural-turistic ce asigură legătura între zona Livada Poştei şi principalele obiective vizate de cei ce vizitează zona Centrului vechi al municipiului Braşov, traseu care poartă din acest an indicativul 61.

Pentru a fi cât mai atractiv din punct de vedere al tarifului practicat, RATBV S.A. introduce o facilitate pentru călătoria pe linia 61: orice deținător de abonament pe toate liniile valabil pentru o zi (12 lei) va putea circula gratuit pe acest traseu, fără o limită a numărului de călătorii realizate în respectiva zi.

Pentru efectuarea unei singure deplasări cu linia 61 tariful va fi de 6 lei/călătorie, între oricare două stații/capete de linie de pe traseu. Biletele de călătorie se pot achiziţiona de la şofer sau de la casieriile din staţiile Livada Poştei şi Primărie, iar abonamentele de la orice punct de vânzare.

Alte articole:   O nouă avertizare meteo de vreme instabilă!

Două stații noi

Ca un alt element de noutate faţă de anul trecut, pe traseu se vor mai face încă două opriri, respectiv în staţiile „Biserica Neagră” şi „Nicolae Bălcescu”.

Traseul liniei 61 este unul circular şi vor fi efectuate un număr de 10 curse zilnic, inclusiv sâmbăta şi duminica şi în zilele de sărbători legale.

Autobuzul va porni din Livada Poştei (peronul din faţa Casei Baiulescu), iar programul de circulație este din oră în oră, prima cursă fiind la ora 09:00 și ultima la 18:00.

Orarul de circulaţie poate fi consultat în toate staţiile de pe traseu, precum şi pe site-ul RATBV S.A.: https://www.ratbv.ro/afisaje/61-intors.html şi a fost astfel realizat încât permite continuarea călătoriei din oricare din staţiile de pe traseu după exact o oră de la momentul coborârii din mijlocul de transport în comun.

Alte articole:   Record de persoane depistate pozitiv la COVID 19, în ultimele 24 de ore: 1.415, dintre care 42 la Brașov

Autobuzul turistic va parcurge traseul:: Livada Poştei – Strada Mureşenilor (Piaţa Sfatului) – Strada G. Bariţiu – Strada C. Brâncoveanu – Strada Prundului – Strada Poarta Schei – Strada N. Bălcescu – Strada C. Dobrogeanu Gherea – Aleea T. Brediceanu (Aleea de sub Tâmpa) – Strada C. Dobrogeanu Gherea – Strada N. Bălcescu – Bulevardul 15 Noiembrie 1987 – Strada Agrişelor – Bulevardul Iuliu Maniu – Strada N. Iorga – Livada Poştei. Pe traseu sunt amenajate 7 staţii de îmbarcare/debarcare, respectiv Livada Poştei – Piaţa Sfatului – Piaţa Unirii (Prundului) – Liceul „Andrei Şaguna” – Aleea „Tiberiu Brediceanu” – Star – Primărie.

Alte articole:   Bani publici plătiţi fictiv sau ilegal de DSP-uri. Ce a găsit Curtea de Conturi la Brașov

În autobuzul care va circula pe linia 61 este montat un ecran LCD pe care rulează imagini şi informaţii scrise despre obiectivele turistice pe lângă care se trece, în limbile română, engleză şi franceză.

De asemenea, autobuzul este dotat cu instalaţie de aer condiţionat şi sistem wi-fi.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate