6 firme au depus oferte în vederea concesionării serviciului de administrare parcări publice

6 firme au depus oferte în vederea concesionării serviciului de administrare parcări publice

Luni, 6 mai, a fost data limită pentru depunerea ofertelor în vederea delegării gestiunii prin concesionare a serviciului de amenajare, organizare şi exploatare a parcărilor publice cu plată de pe domeniul public al Municipiului Brașov. Pentru concesionarea acestui serviciu au depus oferte 6 firme, 3 din municipiul Brașov, 2 din județul Brașov și una din București.

Obiectul acestei proceduri este de a concesiona, pentru o perioadă de 10 ani, 10.200 de locuri de parcare publice cu plată din municipiul Braşov.

,,Mă bucur că atâtea firme sunt interesate de administrarea parcărilor publice, pentru că, în principiu, un număr mare de ofertanți înseamnă o creștere a calității serviciilor oferite, dar și încasări mai mari la bugetul local. Cel care va câștiga licitația trebuie să fie conștient că trebuie să asigure servicii cât mai facile pentru cei care doresc să își parcheze mașina într-un loc de parcare public, plecând de la modalitatea de plată, până la soluționarea nemulțumirilor cliențililor. Astfel, plata se va putea face prin mai multe metode decât se făcea până acum. Pe lângă plata directă la parcometru cu monede, se va putea plăti şi cu bancnote, şi prin intermediul SMS. Totodată, va exista şi posibilitatea plăţii prin intermediul unei aplicaţii cu debitare din cont. Asta nu înseamnă că nu vom aprecia ofertele care propun şi alte sisteme de plată, cum ar fi cel cu cardul. Aplicaţiile pentru internet şi mobil vor trebui să fie cel puţin în română şi engleză, dar ofertele care vor asigura acest serviciu şi în alte limbi (germană, ialiană, franceză) vor primi punctaj suplimentar. Totodată, concesionarul va trebui să asigure și să amenajeze un spaţiu pentru serviciul de relaţii cu publicul, care va funcţiona non-stop, şi va trebui să asigure inclusiv posibilitatea comunicării telefonice şi pe e-mail. În cazul în care nu vor soluţiona cel puţin 90% din reclamaţii în maxim 48 de ore, vor plăti o penalizare de 10.000 de lei“, a spus viceprimarul Laszlo Barabas.

Alte articole:   Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ziua în care se deschid cerurile și se împlinesc dorințele

Detalii procedură:

  • Obiectul procedurii: Delegarea gestiunii prin concesionare a serviciului de amenajare, organizare și exploatare a parcarilor publice cu plată de pe domeniul public al Municipiului Brașov;
  • Numărul de locuri de parcare concesionate: 10.200;
  • Durata contractului: 120 de luni;
  • Ofertanți: SC P&P SRL Brașov; SC Telekom Romania Communications SA – București; SC Bio Diversitas SRL, Sat Bărcuț, com. Șoarș, jud. Brașov; SC Rosilo Montaj SRL, Crizbav, jud. Brașov; S.C. M.B. Building & Consulting SRL – Brașov; SC AEON Building SRL – Brașov.

Criterii de evaluare:

80 de puncte – componentă financiară

20 de puncte – componentă tehnică

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap