Fostul om de afaceri Dan Cămârzan a fost reținut

Fostul om de afaceri Dan Cămârzan a fost reținut

UPDATE 18.00 Potrivit informațiilor pe care le-am primit la această oră, victima se pare că a fost șrtrangulată. Echipajul SMURD care a ajuns la fața locului a solicitat ajutor pentru resuscitarea victimei, însă toate manevrele efectuate nu au avut succes. Deja, la această oră, procurorii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele lui Cămârzan.

17.40 Oamenii legii l-au reținut pe fostul om de afaceri Dan Cămârzan, personaj extrem de controversat din Brașov. Acesta este audiat de procurori la această oră.

Din informațiile pe care le deținem, el este audiat în cazul unei morți suspecte a unei rude (se pare că este vorba despre o mătușă).

El susține că este trimisul lui Dumnezeu și spune tuturor, inclusiv familiei sale, că Dumnezeu lucrează prin el.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Omul de afaceri Dan Cămârzan, printre cei care au făcut circ la Spitalul de Psihiatrie

Mormane de gunoaie în faimosul cartier rezidenţial Tâmpa Gardens, după ce omul de afaceri Dan Cămârzan a băgat dezvoltatorul în faliment

Cariera de afacerist a lui Dan Cămârzan a început în faţa calculatorului, în anii ’90, când a realizat de unul singur un proiect de mică amploare pentru Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU). Ulterior, a finalizat mai multe proiecte software şi a pus bazele companiilor de profil Simple Words şi Diginesis. Cămârzan a fost tentat în urmă cu câţiva ani să vândă firmele de software pentru a se putea concentra doar asupra noului domeniu în care a investit, imobiliarele.

Alte articole:   Anunț important din partea reprezentanților RATBV

Antreprenorul braşovean conducea grupul de firme Kronvest, prin care a dezvoltat o serie de proiecte imobiliare de amploare în Brașov. Printre cele mai impunătoare clădiri de birouri ale lui Cămârzan se numără Quabitat, LMS şi Velux.

Ultima încercare a lui Cămârzan de a reveni în afaceri a fost Signature Real Estate a intrat în faliment anul trecut. Amănunte AICI!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.