Festivalul Copilăriei la Superland: Concerte, teatru, cele mai îndrăgite personaje, facepainting și baloane modelabile

Festivalul Copilăriei la Superland: Concerte, teatru, cele mai îndrăgite personaje, facepainting și baloane modelabile

Superland, cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, organizează în perioada 31 Mai – 2 Iunie cel mai mare Festival al Copilăriei din România. Organizatorii au anunțat artiști de top dar și multe dintre cele mai îndrăgite personaje din povești sau desene animate.

Povestea începe vineri alături de copiii din cadrul Palatului Copiilor Brașov și Clubul Copiilor din Râșnov, care vor concerta pe scena amplasată la etaj în zona #VRXTREME coordonați de doamna profesor Silvia Preda.

Sâmbătă, 1 Iunie, de la ora 10:30 are loc deschiderea oficială a evenimentului pe ritmuri de samba alături de Barbarossa Samba Group și cele mai îndrăgite personaje ale planetei. Deschiderea este urmată de „Treasure Hunt” cu multe premii în Insula Piraților unde intrarea costă 30 lei/ copil pentru toată ziua și o grămadă de concursuri de joacă.

Alte articole:   Predealul trebuie declarat zonă liberă de PNL. Ne-au nenorocit!

În aceeași zi de la ora 14:00 în parcarea Superland are loc spectacolul muzical „Secretul Pălăriei Fermecate” în cadrul căruia cele mai simpatice personaje din celebrele cântecele Cutiuța Muzicală, prind viață: șoricei, broscuțe, cocoșul, găina – toți cântă și dansează pentru tine într-un spectacol plin de culoare, costume senzaționale și muzică antrenantă! 

Iar când apare și un vrăjitor care strică tot și fură veselia, lucrurile se complică! E nevoie de un magician puternic și de pălăria lui fermecată pentru a salva situația! Din lupta lor numai unul poate să câștige!

Tot în parcarea Superland de la ora 16:00 puteți participa la un concert al îndrăgitelor artiste din Republica Moldova, Ana Cernicova și Amelia Uzun. Cele două sunt finaliste în cadrul emisiunii Românii au Talent, ediția 2018.

Alte articole:   8 august 2020: Doar 32 de persoane infectate cu coronavirus la Brașov, în ultimele 24 de ore

Pe parcursul zilei de 1 Iunie ai ocazia să te întâlnești cu cele mai îndrăgite personaje printre care și Albă ca Zăpada și cei 7 pitici, Olaf și Elsa, Buzz Fulger și Șeriful Woody, Jack Sparrow și multe altele.

Ziua de 1 Iunie o încheiem cu un suuuper spectacol de magie alături de Cristina Strecopîtov și o lansare de lampioane.

Duminică, 2 iunie, Superland vă invită să participați la un spectacol extraordinar cu Marian Râlea.

De asemenea, în fiecare zi a festivalului te poți transforma în personajul preferat în cadrul sesiunilor de facepainting

Festivalul Copilăriei de la Superland se desfășoară în perioada 31 Mai – 2 Iunie și promite să aducă zâmbetul pe buze și în suflet atât copiilor, cât și adulților. Cavalerul Noby, mascota Superland, împreună cu prietenii lui, cele mai îndrăgite personaje ale planetei, vă așteptă cu mic, cu mare, de la cei cu botoșei pân-la cei cu 43 să sărbătoriți împreună Ziua Internațională a Copilului.

Alte articole:   Hochei: Corona Braşov i-a prelungit contractul antrenorului canadian Dave MacQueen

Superland este cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați. Acesta pune la dispoziția copiilor și adulților peste 60 de atracții.

Organizatorii „Festivalului Copilăriei” au scos la vânzare și mai multe pachete VIP pe care le găsiți la adresa: www.superland.ro/1-iunie-festivalul-copilăriei/. De asemenea, intrarea la toate evenimentele și în parcul de distracții este gratuită. Evenimentul îl găsiți la adresa: http://s9.ro/m1l

Urmărește pagina de Facebook și Instagram a Superland și rămâi la curent cu toate detaliile despre eveniment: Facebook: www.facebook.com/superland.romania/, www.instagram.com/superland.romania/.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate