blog-logo

CS COLȚEA obține victoria în derby-ul local!

CS COLȚEA obține victoria în derby-ul local!

Liga IV Brașov, etapa a 20-a: CS COLȚEA 1920 Brașov – ACS Steagu Roșu Brașov 1-0(0-0). A marcat: CENK FIRAT(70)

În zi de sărbătoare, de 1 mai, AJF Brașov a programat runda cu numărul 20 a Ligii a IV-a unde singurele reprezentante ale Municipiului Brașov în acest campionat, CS COLȚEA 1920 și ACS STEAGU ROȘU s-u întâlnit în meci direct. Deși putea fi o adevărată sărbătoare a fotbalului brașovean, partida s-a disputat aproape în anonimat, la baza sportivă CELTA BRAȘOV din Tărlungeni!

Ambele combatante veneau după rezultate mai puțin favorabile în ultimele runde și își doreau victoria atât pentru revirimentul din clasament dar și prin prisma supremației intr-un derby local. A ieșit un meci frumos, aprig disputat care a fost câștigat de gazdele de la CS COLȚEA 1920 prin golul marcat de Cenk Firat în minutul 70.

Alte articole:   Concert, joi, la Filarmonica Brașov

Până atunci, elevii lui Liviu Nicolae au controlat jocul și au ratat ocazii importante prin Ivan, Cenk sau Alexeev iar oaspeții au invocat un posibil penalty neacordat de arbitru la începutul reprizei secunde.

”Un meci cu încărcătură care prinde bine echipei noastre tinere, avem nevoie de cât mai multe jocuri așa. Vreau să mulțumesc și adversarului, a fost un derby local în limitele sportivității.Am meritat victoria și mă bucur că băieții și-au revenit după deplasarea de la Prejmer. Vom folosi următoarele jocuri pentru a vedea la lucru și alți juniori din cadrul clubului nostru”, a declarat Liviu Nicolae – antrenor CS Colțea 1920 Brașov

Alte articole:   O nouă tranșă de vaccin gripal, distribuită de MS către DSP-uri

CS COLȚEA 1920: Căucă – Gherasim, Babeiu, Csongor, Dobrean – Nicodim, Sava, Iordache, Păduraru – Ivan și Cenk. Au mai jucat: Popică, Grigoraș, Alexeev, Oseacă

Cu această victorie, CS COLȚEA 1920 a acumulat 32 de puncte în clasament și a rămas pe locul 7. Urmează o serie de 3 jocuri cu adversari mai slabi clasați(Voila, Rupea, Aripile), de unde CS COLȚEA își propune să obțină maximum de puncte.

În meciul juniorilor A1, Steagu Roșu s-a impus cu 3 la 1.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.