blog-logo

Începând de astăzi se acordă tichetele pentru nou-născuţi

Începând de astăzi se acordă tichetele pentru nou-născuţi

Direcţia de Asistenţă Socială (DAS)Braşov începe astăzi, 2 mai, emiterea tichetelor valorice pentru toţi copii născuţi după 1 ianuarie 2019.

Tichetele, în valoare de 1.500 de lei, sunt acordate gratuit de Municipalitate, prin programul „Trusoul pentru bebeluşi“, pentru solicitările făcute de părinţi până în data de 30 aprilie, urmând ca pentru copiii născuţi după această dată, DAS Brașov să acorde un pachet cu produse necesare nou-născutului în primele trei luni de viaţă.

Potrivit reprezentanţilor DAS Braşov, tichetele valorice, care pot fi folosite exclusiv pentru achiziţia de produse pentru bebeluşi, vor fi acordate în baza unei programări.

Din martie şi până acum, la DAS Braşov au fost înregistrate în jur de 500 de cereri pentru acordarea trusoului pentru nou-născuţii veniţi pe lume după data de 1 ianuarie 2019.

Alte articole:   FOTO. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac prinde contur. Patru igluuri, construite

Potrivit Hotărârii Consiliului Local aprobate în 2018, persoanele îndreptăţite să beneficieze de programul „Trusoul pentru nou-născuţi“ trebuie să îndeplinească mai multe condiţii cumulativ.

Pentru relaţii suplimentare persoanele interesate pot contacta DAS Braşov la nr. de telefon 0368-469995, int. 841, pe adresa de e-mail dasbv@dasbv.ro sau la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov, din str. Panselelor, nr. 23.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate