Accident pe DN1. O tânără de 24 de ani a decedat

Accident pe DN1. O tânără de 24 de ani a decedat

UPDATE „Accidentul s-a produs intre un autocar cu turisti si un autoturism. Nu sunt persoane ranite din autocar. Victimele sunt un barbat de 30 ani, constient, și o femeie 24 ani, care este în stop cardio-respirator. Din păcate, tânăra nu a răspuns manevreleor de resuscitare și s-a declarat decesul.Si conducatorul autocarului necesita asistenta medicala; acesta a suferit un traumatism toraco-abdominal, a precizat Sfreja.

„Din primele date, un conducător autoturism, pe fondul oboselii la volan, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autocar condus regulamentar. Ambii conducatori au fost testati alcoolscop, iar rezultatula a fost negativ. Trafiul se desfășoară alternativ pe câte un sens de circulație”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

Un autoturism s-a rasturnat pe DN1, în această dimineață, intre localitătile Vladeni si Persani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt CIpiran Sfreja, sunt două victime incarcerate.

La locul accidentului intervin două echipaje SMURD, un echipaj pentru descarcerare si autospeciala cu apa si spuma si o autospeciala de la SVSU Codlea.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cupa „Jandarmeria montană la înălțime!”
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.