blog-logo

Programul de Paște al magazinelor Enel din Brașov și Miercurea Ciuc

Programul de Paște al magazinelor Enel din Brașov și Miercurea Ciuc

Magazinele Enel din Braşov și Miercurea Ciuc vor fi închise în perioada 26 aprilie – 1 mai. În celelalte zile, acestea vor funcţiona după programul obişnuit, au transmis reprezentanții Enel.

Potrivit sursei citate, clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel.

Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

Alte articole:   Ministrul Mediului: 3 miliarde de lei pentru 150.000 de proiecte pentru panouri fotovoltaice

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau gaze naturale.

În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html 

Reprezentanții companiei precizează că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electric.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.