Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov

Grupul Sergiana relansaează Stâna Turistică din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul companiei.

Sergiana Grup a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov în martie anul trecut. Acum, unitatea este pregătită să primească oaspeţi.

„Ne-am mobilizat pentru că vrem să deschidem în foarte scurt timp, chiar în această vacanţă, de Sărbători. E un fel de cadou pe care vrem să-l facem celor care vor veni în Poiană şi vor redescoperi astfel Stâna Mare parte din pregătirile pentru redeschidere au fost făcute în direcţia redefinirii ambianţei generale şi creşterea confortului oaspeţilor. Preluarea, reamenajarea şi reutilarea vechiului restaurant au însumat circa 1,5 milioane euro”, spune Adrian Zahariea, directorul comercial al Sergiana Grup.

Alte articole:   Polițiștii locali au găsit o fetiță de 3 ani și au înapoiat-o mamei

Proprietarii psun că oaspeţii vor găsi Bunătăţuri din Ardeal, mâncăruri savuroase din meniul restaurantului din Centrul Vechi al Braşovului, dar şi reţete care vor defini cartea de vizită a Stânii. Iar unele dintre acestea sunt mâncăruri culese de pe cărările ce nu au graniţe, la fel ca drumurile păstorilor prin Carpaţi şi Balcani, până în Pind.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate