Mama şi copilul, dispăruţi în pădurea de lângă Zizin au fost găsiţi

Mama şi copilul, dispăruţi în pădurea de lângă Zizin au fost găsiţi

Femeia în vârstă de 40 ani şi băieţelul ei de 3 ani, care au dispărut duminică în pădurea din apropierea satului Zizin, comuna Tărlungeni, judeţul Braşov, au fost găsiți teferi ieri după-amiază, pe un drum forestier, în zona Valea Tinoasa, notează observator.tv.

Cei doi se aflau la picnic, duminică, împreună cu alţi membri ai familiei, iar la un moment dat au plecat în plimbare către pădure şi nu s-au mai întors.

Când a văzut ca nu mai apare, familia a anunțat dispariția la 112.

Imediat autoritățile au început căutările, iar la aproape 24 de ore de la dispariție, luni în jurul orei 13.00 aceștia au fost găsiți de un agent de poliție, care participa la acțiunea de căutare.

„La ora 13.15, cele două persoane au fost găsite de către un agent de poliţie, împreună cu un echipaj de la Rescue 4×4 Braşov. Ţinem să le mulţumim membrilor echipajelor Rescue 4×4 pentru promptitudinea, profesionalismul şi sprijinul acordat în acţiunile de căutare a celor două persoane. Aceştia au participat la acţiunile de căutare cu şapte autovehicule 4×4”, a precizat şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Potrivit acestuia, mama și copilul au fost găsiți teferi, însă foarte slăbiți. Ei au fost evaluaţi la faţa locului de către personalul medical, dar nu au necesitat îngrijiri medicale.

Foto: observator.tv

Alte articole:   Tentativă de omor cu o coadă de topor într-un târg de vechituri
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap