blog-logo

Polițiștii din Brașov caută o femeie în vârstă de 40 ani și un minor în vârstă de 3 ani

Polițiștii din Brașov caută o femeie în vârstă de 40 ani și un minor în vârstă de 3 ani

La data de 21.04.2019, orele 17.45, dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 40 ani, împreună cu fiul său minor în vârstă de 3 ani și 10 luni, în timp ce se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, com. Tărlungeni, împreună cu alţi membri ai familiei, au plecat într-o direcţie necunoscută, în plimbare şi nu s-au mai întors.

Femeia are 1,70 m înălţime, 55 kg, faţă ovală constituţie astenică, ochii albaştri, părul şaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş lungă de culoare albastru închis şi o pereche de blugi.

Alte articole:   Tătaru spune că România va ajunge la o capacitate de 50.000 de teste COVID-19 pe zi

Minorul are 1 m – 1,10 m înălțime, ochii mari negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea asupra sa o bicicletă fără pedale de culoare roşie, cu inscripţia ,,190,, de culoare neagră, pe cadru.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.