Lucrările Companiei APA restricționează traficul pe două străzi din municipiul Brașov

Lucrările Companiei APA restricționează traficul pe două străzi din municipiul Brașov

În cadrul proiectului derulat de către Compania Apa Brașov pentru modernizarea reţelelor publice de apă potabilă, luni, 22.04.2019, și marți, 23.04.2019, se vor executa lucrări pe străzile Avram Iancu și A.I. Cuza. 

Pentru efectuarea acestora, pe strada Avram Iancu circulația va fi restricționată pe un sens de circulaţie pe o lungime de aproximativ 100 de metri, zona cuprinsă între străzile Bisericii Române şi A.I.Cuza. În acelaşi timp, accesul pe strada A.I.Cuza (direcţia Sitei) va fi blocat pe ambele sensuri de circulaţie. Zona va fi semnalizată corespunzător

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020. Valoarea întregului contract derulat, finanțat din fonduri europene, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele adiacente.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.