O nouă decizie în cazul lui Gabi Tamaș. Reacția patronului de la Hapoel Haifa

O nouă decizie în cazul lui Gabi Tamaș. Reacția patronului de la Hapoel Haifa

Fotbalistul Gabriel Tamaș s-a prezentat miercuri, din nou, la Tribunalul din Petah Tikva pentru solicitarea sa de a i se anula arestul la domiciliu.

Magistrații Tribunalului au analizat cererea de anulare a arestului la domiciliu depusă de avocații fotbalistului și au decis ca fundașul central brașovean să rămână în arest la domiciliu.

Patronul celor de la Hapoel Haifa a transmis un mesaj prin intermediul reprezentantului Amir Haberfeld și s-a arătat revoltat de decizia luată împotriva fotbalistului român.

“Este o decizie ilogică să i se prelungească perioada de arest la domiciliu. Deja nu mai are niciun sens. Nu putem înțelege decizia judecătorilor”, a spus acesta, conform one.co.il, citat de digisport.ro.

 În același timp, oficialii lui Hapoel Haifa încearcă să obțină permisiunea ca Gabi Tamaș să poată să se antreneze alături de coechipierii săi și să poată evolua pentru gruparea din Israel.

Avocaţii lui Hapoel insistă că este vorba despre un străin care se află în Israel pentru a juca fotbal şi speră că acest argument va avea succes în faţa judecătorilor.

Însă, aceștia nu vor mai putea depune noi cereri de eliberare întrucât în Israel urmează Paștele Evreiesc, iar Tribunalul va fi închis până pe 26 aprilie, informează ziare.com. Astfel, în tot acest timp, Tamaș va rămâne în arest la domiciliu.

Tamaş se află în arest la domiciliu, de la începutul lunii aprilie, după ce, anterior, a stat după gratii timp de o săptămână.

Fundaşul de 35 de ani a fost prins în timp ce conducea cu 205 km/h şi sun influenţa băuturilor alcoolice.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap