blog-logo

Un tânăr din judeţul Braşov a fost reţinut de poliţişti

Un tânăr din judeţul Braşov a fost reţinut de poliţişti

Oamenii legii din cadrul Poliției Orașului Zărnești au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 18 ani din oraş, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la tâlhărie calificată.

,,În fapt, în noaptea de 31.03/01.04.2019, în jurul orei 01.00, respectiv 02.00, bărbatul ar fi pătruns prin efracție în două locații situate pe raza orașului Zărnești, unde a răvășit bunuri identificate la fața locului, fără însă a le sustrage. 

 Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză este autorul altor trei infracțiuni de furt calificat, săvârșite în datele de 07/08.04.2019, respectiv 08/09.04.2019, când ar fi pătruns în locuințele unor persoane domiciliate în orașul Zărnești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Alte articole:   VIDEO 500 de articole vestimentare și încălțăminte contrafăcute, într-un complex comercial din Brașov

Polițiștii au probat activitatea infracțională a tânărului,  l-au reținut pentru 24 de ore și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, cercetările fiind  continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.